en

НОВОСТИ

Последни Новости
2013-02-26

3D Сликички

Монико започна со производство на 3D сликички..

повеќе +
2013-02-01

Детски привремени тетоважи

Детски привремени тетоважи – претпоследен голем проект во кој успешно се разви системот за производство на привремени тетоважи.

повеќе +
2013-01-16

Спакувани сликички

Спакувани сликички за вметнување во друг производ (смоки, чипс, чоколади...)

повеќе +
Развиено од: synapse
© 2018, moniko.com.mk
class="selected"